ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Articole Bebelusi

Momert Momert – Aspirator nazal electric


Aspirator nazal pentru bebelusi manevrabil, silentios si foarte usor de curatat. Caracteristici:Usor de folosit si manevrat, greutate redusa;Foarte silentios, poate fi folosit si cand doarme bebelusul;Rezistent la apa, cu autocuratare;Capetele pot fi curatate si la sterilizatorul cu aburi;Contine 1 bucata tub de aspiratie pentru curatare;Contine 2 capete din silicon, inlocuibile;Contine 2 perechi de inele de silicon;Nivel de zgomot: 72 dB;Alimentare: 2 x baterii AA (incluse in pachet).
Momert Momert – Aspirator nazal electric

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Primii Pasi Primii Pasi Leagan electronic lux bebelus L-07
Baby Mix Premergator Crystal
HiPP Milkpap Good-Night Fructe 190 g 4 luni+
Jucarie Dentitie Manuta sau Piciorus
Pierre Cardin Marsupiu Long Trip - albastru
Pampers Scutece Pampers 4 Sleep&Play 7-14kg (50)
Pampers Scutece Pampers 4 Premium Care 7-14kg (66)
Weleda Ulei de corp Weleda Anticelulitic cu Mesteacan - produs organic, 100ml
Attitude Attitude Balsam pentru copii, 355ml