ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Articole Bebelusi

Momert Momert – Aspirator nazal electric


Aspirator nazal pentru bebelusi manevrabil, silentios si foarte usor de curatat. Caracteristici:Usor de folosit si manevrat, greutate redusa;Foarte silentios, poate fi folosit si cand doarme bebelusul;Rezistent la apa, cu autocuratare;Capetele pot fi curatate si la sterilizatorul cu aburi;Contine 1 bucata tub de aspiratie pentru curatare;Contine 2 capete din silicon, inlocuibile;Contine 2 perechi de inele de silicon;Nivel de zgomot: 72 dB;Alimentare: 2 x baterii AA (incluse in pachet).
Momert Momert – Aspirator nazal electric

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Avent Sterilizator de biberoane cu abur cu microunde 2 in 1 Avent 0-6 luni
Pierre Cardin Pierre Cardin - Marsupiu Amelie purpuriu
Nuvita Nuvita - Biberon antrenament cu tetina anticolici si sistem ventilatie 3 luni+ 270 ml galben
Hauck Marsupiu 3 Way Carrier Negru
Pufies Scutece Pufies Baby Art mini NR 2-80 pcs jumbo pack Bonus Servetele umede Pufies 64
Milupa Cereale Milupa Cereale (cu lapte) cu biscuiti, 250g, 6 luni
Pampers Scutece Pampers Premium Care 1 New Baby Jumbo Pack (108)
U-grow Biberon U-Grow A-1075, polipropilena, 150 ml, Albastru
Pampers Scutece Pampers 2 New Baby 3-6kg (72)