ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Articole Bebelusi

Momert Momert – Aspirator nazal electric


Aspirator nazal pentru bebelusi manevrabil, silentios si foarte usor de curatat. Caracteristici:Usor de folosit si manevrat, greutate redusa;Foarte silentios, poate fi folosit si cand doarme bebelusul;Rezistent la apa, cu autocuratare;Capetele pot fi curatate si la sterilizatorul cu aburi;Contine 1 bucata tub de aspiratie pentru curatare;Contine 2 capete din silicon, inlocuibile;Contine 2 perechi de inele de silicon;Nivel de zgomot: 72 dB;Alimentare: 2 x baterii AA (incluse in pachet).
Momert Momert – Aspirator nazal electric

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Karibu Cadita pliabila Karibu mov
BabyNat BabyNat - Lapte praf bio de continuare 900 g 6-10 luni
Chipolino Chipolino - Premergator Flower 6 luni+ green
Philips Avent Suzeta moderna cu flux liber Philips Avent SCF180/23, 0-6 luni
Philips Avent Suzete de noapte Philips Avent SCF176/18, 0-6 luni
Nan Lapte praf Nestle Nan3, 400g, 10 luni
Pampers Scutece Pampers 1 New Baby 2-5kg (43)
Pampers Scutece Pampers 4 Active Baby 7-14kg MegaPack (132)
Attitude Attitude 2 in 1 Sampon si balsam pentru copii, 355 ml