ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Carti

RAO Retete pentru mancaruri cu adaos de curry


Daca v-ati intrebat cum puteti sa va bucurati acasa de mancarurile speciale cu aroma fina de curry fara sa trebuiasca sa va mutati in India! Cartea de fata este raspunsul. Retetele pe care vi le propunem constituie o introducere atat in bucataria indiana cat si in retetarul modern al Asiei de Sud-Est unde curry a devenit un ingredient popular. Cu un capitol introductiv in care veti afla care sunt ingredientele esentiale ale bucatariei indiene precum si cu ajutorul sfaturilor oferite de specialisti va puteti imbunatati cunostintele despre tehnicile culinare in acelasi timp bucurandu-va de feluri de mancare inedite si savuroase. Alegeti pui aromat pentru o masa in familie sau salata de vinete cu lamaie si coriandru pentru a va incanta prietenii veniti in vizita. Toate retetele sunt clar explicate si se prepara rapid.
RAO Retete pentru mancaruri cu adaos de curry

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Ieromonah Hrisostom Filipescu Putine cuvinte, multa iubire - Ieromonah Hrisostom Filipescu
Vitali Cipileaga Precomanda: De vorba cu Emma - Vitali Cipileaga
Stephen King Pistolarul - Stephen King
Peter Mayle Din nou in Marsilia - Peter Mayle
Irina Binder Fluturi. Volumul 3 - Irina Binder
Cassandra Clare Dispozitive infernale. Cartea intai: Ingerul mecanic - Cassandra Clare
Cassandra Clare Instrumente Mortale Vol. 5: Orasul Sufletelor Pierdute - Cassandra Clare
Dumitru Constantin Dulcan Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan
Trandafir G. Djuvara Misiunile Mele Diplomatice - Trandafir G. Djuvara