ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Reduceri carti

Polirom Autorul la rampa!


Romanul descrie o perioada decisiva din viata lui Henry James cand cariera scriitorului parea sa se indrepte spre un esec totul culminand cu fiascoul reprezentat de prima sa piesa Guy Domville. In centrul romanului se afla prietenia eroului cu scriitorul George Du Maurier bunicul lui Daphne autoarea romanului Rebecca cel care-i ofera din camaraderie subiectul unei proze. Cand James ezita sa utilizeze acest subiect Du Maurier scrie el insusi cartea ce devine imediat un bestseller. Du Maurier nu reuseste sa se apere insa de pericolele pe care succesul le implica pe cand James primeste imboldul creator ce-l va face sa ofere lumii romane ca Ambasadorii Washington Square Portretul unei doamne. Autorul la rampa! este un roman plin de spirit si de intelegere pentru natura umana marcat de o putere a imaginatiei lipsita de ostentatie. Lodge a compus o excelenta tragicomedie pe tema catharsisului in literatura si a pretului platit in schimbul sau.
Polirom Autorul  la rampa!

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Polirom Dictionar roman-neogrec (Editia a III-a)
Compania Dan Puric Fii demn!
Amaltea Cele 21 de legi supreme ale liderului
John Steinbeck Fructele Miniei - John Steinbeck
Andrew Britton Americanul - Andrew Britton
Arthur Conan Doyle Aventurile brigadierului Gerard - Arthur Conan Doyle
Neagu Djuvara Amintiri si povesti mai deocheate - Neagu Djuvara
Bob Dylan Bob Dylan. Cronica vietii mele vol.1
Trei Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzanta