ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Reduceri carti

RAO Leandrul alb


Leandrul este uneori otravitor. Ca si dragostea unei mame. Astrid Magnussen este o fetita de 12 ani care locuieste in California cu mama ei Ingrid o poeta cu spiritul liber. Intr-o zi Ingrid se indragosteste de un barbat care ii frange inima si ii distruge viata. Pentru a se razbuna Ingrid il ucide cu otrava florii ei preferate: leandrul alb. Ea este trimisa la inchisoare pe viata iar Astrid incepe peregrinarile prin nenumarate orfelinate. Timp de aproape un deceniu ea cunoaste dragostea interzisa religia amenintarea mortii drogurile foametea si sentimentul de a fi iubita. In toti acesti ani ea tine legatura cu mama ei prin scrisori. Si in timp ce Ingrid ii insufla fiicei ei puterea de a supravietui Astrid isi invata mama ce inseamna dragostea adevarata. Extrem de emotionanta... de-a dreptul seducatoare. Cartea a fost tradusa in 24 de limbi fiind ecranizata in 2002 de Warner Bros. Printre protagoniste se numara Michelle Pfeiffer si Renee Zellweger.
RAO Leandrul alb

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Polirom Cum vorbim despre cartile pe care nu le-am citit
Polirom Ingeri cazatori
Polirom Misterioasa flacara a reginei Loana
Ion Chiruta, Alina Ionela Chiruta Terapia reflexologica aplicata in patologia femeii - Ion Chiruta, ...
Osho Omul care iubea pescarusii - Osho
Osho Farmacie pentru suflet - Osho
Corint Junior Iliada
Klaus Iohannis Primul Pas - Klaus Iohannis
Ciprian Valcan Elogiul balbaielii - Ciprian Valcan