ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Reduceri carti

Curtea Veche Pas cu pas


Am adunat in aceasta carte momente din viata publica incercand sa refac din ceea ce a selectat memoria traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizica la ipostaza de candidat pentru presedintie. Am inclus in ea si lucruri personale dar nu am facut o neaparat pentru a raspunde curiozitatii celorlalti. Am recuperat acele intamplari intalniri sau detalii care au spus ceva despre felul in care m-am format despre valorile pe care le am pretuit. Identitatea mea personala a umplut prin intermediul faptelor dar si prin aceste principii in care am crezut rolul de persoana publica pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani.
Curtea Veche Pas cu pas

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Polirom Daniel Martin
Polirom Misterioasa flacara a reginei Loana
Litera Cele mai frumoase povești. H. C. Andersen
RAO Secretul lui Darwin
Compania Dan Puric Fii demn!
Anuradha Roy Valurile pamantului - Anuradha Roy
Andrew Britton Americanul - Andrew Britton
Ciprian Valcan Cioran, un aventurier nemiscat - Ciprian Valcan
Neagu Djuvara Amintiri si povesti mai deocheate - Neagu Djuvara