ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Carti

Polirom Cartea lui Manuel


Traducere din limba spaniola si note de Lavinia SimilaruJulio Cortazar este autorul romanului Sotron, roman-cult al secolului XX, comparat cu Ulise al lui James Joyce.Cartea lui Manuel este un roman ce se incadreaza perfect in tiparul postmodernismului literar. Avand ca pretext initiativa protagonistului de a aduna, impreuna cu prietenii sai, o serie de texte preluate din ziare si documente oficiale intr-un album dedicat generatiei viitoare (reprezentata de micul Manuel), cartea sintetizeaza controversele politice si miscarile sociale din timpul anilor ’70. Dar romanul lui Cortazar ridica totodata o serie de intrebari referitoare la functiile limbajului, la dimensiunea subiectiva a interpretarii, la erotism ca mijloc de reevaluare a normelor sociale, precum si la rolul jocului – la nivel mental, mai ales, dar si in raport cu o realitate pe care o poate schimba in rau, la fel ca orice act serios, sau o poate ameliora prin puterile sale dintotdeauna asupra fantasticului si fabulosului.„Cred ca inca din copilarie blestemul, dar si norocul meu a fost sa nu accept lucrurile asa cum erau date. Nu ma multumeam sa mi se spuna ca aceea este o masa sau ca «mama» inseamna «mama» si gata. Dimpotriva, obiectul masa sau cuvantul mama constituiau pentru mine inceputul unui itinerar misterios, pe care uneori reuseam sa-l strabat pana la capat, iar alteori ma sfaramam pe parcursul lui.” (Julio Cortazar)„La Cortazar, realitatea era mitica: ea exista si in cealalta fata a lucrurilor, dincolo de simturi, invizibila doar fiindca n-am stiut sa intindem mana la timp pentru a atinge prezenta pe care aceasta existenta o presupune.” (Carlos Fuentes)
Polirom Cartea lui Manuel

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Curtea Veche Ce n-a avut loc in prompter
Lucian Mandruta Share! - Lucian Mandruta
Osho Amintiri dintr-o copilarie de aur - Osho
Osho Osho zen tarot
David Lagercrantz Prizoniera in panza de paianjen - Millennium 4 - David Lagercrantz
Igor Bergler Biblia pierduta - Igor Bergler
Naomi Novik Tronul de jad - Naomi Novik
Maria Olaru Pretul aurului. Sinceritate incomoda. Memoriile unei campioane olimpice - Maria Olaru
Dumitru Constantin Dulcan Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan