ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Manuale scolare

Corint Primul meu atlas geografic. De la localitatea natala la planeta


Atlasul se adreseaza elevilor din ciclul primar interesati de geografie putand fi utilizat nu numai in clasa a IV-a pe parcursul intregului an scolar ci si in continuare in clasa a V-a. De asemenea poate fi folosit de catre invatatori ca suport didactic pentru orele de geografie. Lucrarea de fata pastreaza esenta programei scolare de geografie fiind primul atlas al elevului in care hartile prezentate sunt ordonate de la localitatea natala la planeta. Atlasul este organizat in patru mari capitole denumite in procesul educational unitati de invatare: I. Orizontul local si apropiat II. Romania - elemente de geografie generala III. Romania - geografie regionala IV. Romania in Europa si in lume.
Corint Primul meu atlas geografic. De la localitatea natala la planeta

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


ALL Pleonasmul in limba romana
Polirom Informatica. Teste grila C/C++
Marilena Pavelescu Romana cls 8 Teste de evaluare Finala standard - Marilena Pavelescu
Octavian Mandrut Atlas geografic de buzunar ed.2013 - Octavian Mandrut
Univers Enciclopedic Gold Tudor Arghezi Opere Vol. 9 - Publicistica
Mirela Ilie, Marilena Nedelcu Romana Cls 1 Caiet - Mirela Ilie, Marilena Nedelcu
Dictionar ilustrat englez-roman cu printese Disney
Mirela Ilie Istorie clasa 4 caiet - Mirela Ilie
Petru Hurducaciu, Paula Hurducaci Invat sa scriu corect clasa 2 - Caiet - Petru Hurducaciu, Paula Hu...