ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Manuale scolare

ALL Pleonasmul in limba romana


Lucrarea de fata care deschide seria Limba romana actuala consacrata cultivarii mijloacelor de exprimare corecta in vorbire si scriere are ca obiect pleonasmul una dintre cele mai grave si din pacate cele mai frecvente greseli de limba. Definirea si descrierea pleonasmului in limba romana se realizeaza prin stabilirea principalelor sale tipuri categorizate dupa criterii fonetice lexicale si gramaticale. Bogatia materialului documentar care exemplifica fiecare tip de pleonasm analiza semantica a termenilor angajati in producerea pleonasmelor stabilirea structurilor morfosintactice preferentiale explica clar si adecvat mecanismul producerii acestor greseli de exprimare. Lucrarea este utila prin recomandarea unor modele de exprimare corecta precum si a unor modalitati de evitare a pleonasmelor. Cartea Pleonasmul in limba romana se adreseaza elevilor studentilor cadrelor didactice specialistilor si tuturor celor care doresc sa se exprime corect in limba romana. ProfesorulDorin N. Uritescu este absolvent al Facultatii de Limba si Literatura Romana - Universitatea Bucuresti precum si al Facultatii de Filosofie a Universitatii Al.I.Cuza - Iasi doctor in filologie magna cum laude al Universitatii Bucuresti.A publicat peste 200 de articole si studii de lingvistica in reviste de specialitate si cotidiane fiind autor a numeroase lucrari de cultivare a limbii: Aspecte ortografice controversate Editura Stiintifica si Enciclopedica Bucuresti 1986 (in colborare cu Rodica Uta-Uritescu) Cuvinte cu dificultate de scriere in limba romana Editura Geneze Bucuresti 1992 vol. I si II (in colaborare cu Rodica Uta-Uritescu) Mic dictionar de termeni actuali. De la chioscuri la vesternizare Editura Humanitas Bucuresti 1993 Noutati in ortografie. Corectitudine si gresala Editura Procion Bucuresti 1995 Greseli de exprimare Editura Steau Procion Bucuresti 1999 vol. I Bucuresti 2000 vol. II.
All Pleonasmul in limba romana

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Polirom Informatica. Teste grila C/C++
Marilena Pavelescu Romana cls 8 Teste de evaluare Finala standard - Marilena Pavelescu
Octavian Mandrut Atlas geografic de buzunar ed.2013 - Octavian Mandrut
Corint Primul meu atlas geografic. De la localitatea natala la planeta
Univers Enciclopedic Gold Tudor Arghezi Opere Vol. 9 - Publicistica
Mirela Ilie, Marilena Nedelcu Romana Cls 1 Caiet - Mirela Ilie, Marilena Nedelcu
Dictionar ilustrat englez-roman cu printese Disney
Mirela Ilie Istorie clasa 4 caiet - Mirela Ilie
Petru Hurducaciu, Paula Hurducaci Invat sa scriu corect clasa 2 - Caiet - Petru Hurducaciu, Paula Hu...