ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Periferice

ASUS Casti ASUS STRIX PRO


 Intensificati auzulCastile Asus Strix Pro dispun de difuzoare cu diametrul de 60mm si magnet neodymium care va ofera o fidelitate ridicata si precisa a sunetului. Nu trebuie sa va faceti griji ca sunetele produse de tastatura mecanica vor fi auzite de coechipieri, tehnologia inteligenta ENC (Environmental Noise Cancellation) filtreaza peste 90% din zgomote. Echipat cu Strix Pro, deveniti un pradator natural pentru toti adversarii. Drivere incredibile cu magnet neodymiumDaca nu ati simtit puterea difuzoarelor de 60mm cu magnet neodymium, atunci ascultati castile Asus Strix Pro - experimentati imersiunea audio de neegalat care este extrem de convingatoare. Atunci cand va jucati veti auzi fiecare foc de arma si veti cunoaste cand inamicii sunt in apropiere de la sunetul pasilor. Filtreaza peste 90% din zgomotele ambientaleUnitatea de control alimentata prin USB include un microfon care detecteaza in mod activ si elimina peste 90% din zgomotul ambiental, cum ar fi sunetul produs cand folositi o tastatura mecanica sau vocile altor persoane, astfel incat coechipierii nu sunt distrasi de zgomotul care poate sa apara langa jucator.  Functioneaza atat cu calculatoarele PC cat si cu MacCu Asus Strix Pro uitati de grijile legate de compatibilitate deoarece functioneaza cu cele mai populare dispozitive. Unitatea de control este insotita de un cablu prelungitor de 1.5m ce are intrari separare pentru casti si microfon, asigurand compatibilitatea cu PC si Mac. Deasemeanea functioneaza chiar si cu console, smartphone-uri si tableteAsus Strix Pro este deasemeanea perfect pentru smartphone-uri, tablete si consola PlayStaion 4, datorita adaptorului combinat 3.5mm la 4-pole. Conectati-l la dispozitivul dvs inteligent pentru a pastra legatura cu familia sau prietenii pe drum, sau bucurativa de jocurile distractive de pe PlayStation 4. Cercetarile arata ca un cablu de 1.2m are lungimea perfecta pentru dispozitivele mobile sau pentru PlayStation 4, astfel ca veti uita de nodurile si incurcaturile cauzate de cablu.
ASUS Casti ASUS STRIX PRO

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , , ,


Alte reduceri similare:


Sennheiser Casti Sennheiser HD 215 II
A4Tech Kit tastatura si mouse A4Tech KRS-8372
Trust Mouse Wireless Trust Primo Negru
Logitech Camera Web Logitech Full HD C930e EMEA Business Neagra
SteelSeries Mouse Pad SteelSeries QcK Mini
Canyon Mouse Laptop Wireless Canyon CNS-CMSW6G Verde
Microsoft Kit tastatura cu mouse Microsoft Desktop 800 Negru
Kingston Card memorie 4GB CompactFlash Card
ZTE Switch ZTE ZXR10 1160-5T 5 porturi Gigabit