ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Periferice

A4Tech Mouse A4Tech X-718BK


Mouse X-718BK Mouse-ul de jocuri dispune de un numar de 6 butoane si un wheel, de buton de schimbare a rezolutie maxima de 3000 dpi cu indicator color in 5 trepte. Usurinta in instalare se datoreaza faptului ca nu necesita driver, iar memoria interna de 16K permite utilizatorilor stocarea profilelor. Designul ergonomic si performantele ridicate transforma acest produs in alegerea iedala pentru gameri.
A4Tech Mouse A4Tech X-718BK

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!



Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.




Alte reduceri similare:


A4Tech Mouse A4Tech N-310-1 Black
A4Tech Mouse A4Tech N-310-1 Black
Thermaltake Casti Thermaltake eSPORTS Shock Spin HD White
Western Digital Hard Disk Extern Western Digital My Passport Ultra 500GB USB 3.0 Red
APC APC Smart-UPS SC 620VA 230V
CyberPower UPS CyberPower BU600E 600VA
APC Smart-UPS APC,620VA/390W
Microsoft Kit Tastatura Microsoft si Mouse Wired Desktop 600
Plantronics Casti Plantronics Audio 355