ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Periferice

A4Tech Mouse A4Tech X-718BK


Mouse X-718BK Mouse-ul de jocuri dispune de un numar de 6 butoane si un wheel, de buton de schimbare a rezolutie maxima de 3000 dpi cu indicator color in 5 trepte. Usurinta in instalare se datoreaza faptului ca nu necesita driver, iar memoria interna de 16K permite utilizatorilor stocarea profilelor. Designul ergonomic si performantele ridicate transforma acest produs in alegerea iedala pentru gameri.
A4Tech Mouse A4Tech X-718BK

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


nJoy Mouse nJoy M6
Logitech Mouse Logitech M90
Western Digital Hard Disk Extern Western Digital My Passport 1TB USB 3.0 Blue
APC UPS APC Back-UPS 700VA/390W, 4 x Schuko, Management
SteelSeries Mouse Gaming SteelSeries Rival 300 black
APC UPS APC Back-UPS BX1400U-GR, 1400VA/700W, 4 x Shuko, Management
RaidSonic HDD Rack RaidSonic IB-318StU3-B
Logitech Mouse Logitech Optic RX250 (Gri)
Newmen Tastatura gaming Newmen GL-600 Black