ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Periferice

A4Tech Mouse A4Tech X-718BK


Mouse X-718BK Mouse-ul de jocuri dispune de un numar de 6 butoane si un wheel, de buton de schimbare a rezolutie maxima de 3000 dpi cu indicator color in 5 trepte. Usurinta in instalare se datoreaza faptului ca nu necesita driver, iar memoria interna de 16K permite utilizatorilor stocarea profilelor. Designul ergonomic si performantele ridicate transforma acest produs in alegerea iedala pentru gameri.
A4Tech Mouse A4Tech X-718BK

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Seagate HDD extern Seagate Backup Plus 1TB USB 3.0 (Negru)
Sennheiser Casti Sennheiser CX 300-II Precision Black
A4Tech Mouse Pad A4Tech X7-200MP
Trust Mouse Gaming Wireless Trust Evo Advanced Black
nJoy Stabilizator tensiune nJoy Akin 3000, 3000VA/2400W, 1 x Schuko, 1 x IEC
Western Digital HDD Extern WD Elements 4TB USB 3.0 Negru 3.5 inch
A4Tech Mouse Pad A4Tech X7-300MP (Negru)
V-MARK UPS V-MARK 800VP
Serioux Tastatura gaming iluminata X by SERIOUX Kallan Bonus Sniper Ghost Warrior PC