ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Cadouri

Suport in forma de sticla cu accesorii de vin


Doua accesorii de vin (dop si tirbuson) intr-un suport elegant, negru, in forma de sticla de vin. Datorita formei sale unice spatiul ocupat este extrem de mic, gasindu-si locul asezata langa orice sticla de vin. Un cadou ideal pentru un pasionat de barul sau. Dimensiuni: - cutie: 25 x 7 x 7 cm - suport in forma de sticla: 23,5 x 6,5 x 6,5 cm - dop pentru sticla: 9,5 x 2 x 2 cm - tirbuson: 11 x 2 x 1 cm
Suport in forma de sticla cu accesorii de vin

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Sunt un barbat fericit!
Mini Frigider
Contento Set pentru sare si piper in forma de ou Twin - negru
Fac orice, ca sa nu fac nimic
Ursuletul Mos Craciun
Alexer Cutie lemn cu motive de Craciun pentru o sticla de vin CDT-724A
Alexer Cutie lemn cu motive de Craciun pentru o sticla de vin CDT-723A
Alexer Cutie lemn cu motive de Craciun pentru doua sticle de vin CDT-726A
Alexer Cizmulita pentru cadouri Red Nose