ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Cadouri

Shaker


Trei piese de baza din otel inoxidabil pentru orice barbat pasionat de barul sau: un shaker cu strecuratoare atasata, o strecuratoare universala si o masura pentru cocktail-urile ce necesita o dozare exacta. Datorita duratei mari de viata, acest produs va arata excelent dupa nenumarate petreceri. Cumpara acest set de trei piese pentru bar si alege-ti reteta preferata de cocktail dintre cele 3 460 de retete disponibile la BolsCocktails. Set barman din otel inoxidabil cu dimensiuni: 26 x 23 x 9 cm.
Shaker

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Suport in forma de sticla cu accesorii de vin
Stick USB cu amprenta
Termos USB
Mini Frigider
D-Mail Un covoras luminos sub bradul de Craciun...
Cana de Craciun cu lingurita
Alexer Decoratiune brad de Craciun
Alexer Cana ceramica cu motive de Craciun CDT-93919
Alexer Set 2 cesti de cafea cu design de Craciun