ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Bucatarie

Laica Filtru Laica F4S Bi-flux pentru cani filtrare apa, 3+1 gratis


Cartuse filtrante Laica Bi-Flux destinate canilor filtrante Laica si nu numai.Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate.Filtrele de apa Laica Bi-Flux reduc: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul ?i alte metale grele, unele pesticide ?i unele erbicide posibil prezente în apa de la robinet. Astfel apa consumata de la robinet este mult mai sanatoasa. Cartusul filtrant Laica Bi-flux este Made in Italy. Pachetul contine 4 cartuse filtrante Laica Bi-Flux.Capacitatea de filtrare a unui cartus: Un singur cartus de filtrare Laica Bi-Flux are o capacitate de 150 litri de apa/luna.Astfel veti obtine un cost de cativa bani/litru de apa, un pret mult mai scazut decat apa imbuteliata, plata sau minerala.De ce trebuie filtrata apa? Desi apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite cum ar fi depuneri de piatra si clor ceea ce afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei. Cana filtranta Laica elimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera).Cum se filtreaza apa? Cartusele Bi-Flux filtreaza apa in 5 etape: 1. prefiltrare - elimina particulele mari de impuritati; 2. rasini schimbatoare de ioni - elimina substantele nedorite precum metalele grele (zinc, fier, mercur, cupru, plumb); 3. filtru cu carbon activ - clorul si anumit pesticide sunt reduse utilizand carbonul activat si imbunatatind mirosul si gustul apei; 4. filtrul extrem de fin - o plasa extrem de fina retine si cele mai mici particule; 5. post filtru. Cartusele filtrante Bi-Flux sunt sterilizate individual pentru a mentine igiena la cel mai inalt nivel. Cana Laica si cartusul Bi-flux sunt construite exclusiv din materiale non-toxice certificate. Cartusele filtrante Laica Bi-Flux sunt foarte usor de inlocuit. Cartusele Laica Bi-Flux sunt compatibile si cu alte marci de cani filtrante de apa. Pachetul contine: 4 filtre de apa Laica Bi-Flux fabricate in Italia, instructiuni de utilizare in limba romana. Certificari: Atentie: filtrul îmbunatateste calitatea apei. Apa trebuie sa fie potabila.
Laica Filtru Laica F4S Bi-flux pentru cani filtrare apa, 3+1 gratis

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Russell Hobbs Fierbator electric Russell Hobbs Cottage
Bestron Gratar electric Bestron Panini ASW113R Rosu
Gorenje Accesoriu suc de rosii Gorenje MMC-TJ
Ariete Fierbator electric Tea Maker 2872, 2200W
Braun Mixer vertical Braun 320 HC Baby 400W 2 viteze Alb
Braun Mixer vertical Braun MR 500 Soup 600W 2 viteze + Turbo Alb-Gri
Crockpot Slowcooker Crockpot SCCPBPP605-050
Delonghi Prajitor de paine Delonghi CTO 2003 R, 900W, 2 felii (Rosu)
Breville Mixer vertical Breville VHB136X-01 800W Viteza ajustabila Negru