ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Bucatarie

Ariete Espressor cafea Ariete Retro Red 1388, Putere 900 W, Presiune 15 bari


Modelul Retro este modelul cu cel mai nou design dar cu cele mai chick si&nbsp<br />retro caracteristici: padelele frontale cu led , cadranul pentru temperatura, indicatorul de putere al aburului si dispozitivul de cappuccino fac din acest produs un succes garantat. Modelul este usor de folosit si curatat gratie suprafetelor rotunjite si a accesoriilor facile: rezervorului de apa cu nivel transparent, infuzorului si a tavitei pentru reziduri detasabila. Produsul foloseste atat cafea macinata cat si ESE pods:Putere: 900WattPompa: 15 barBoiler aluminiuMaxi Cappuccino deviceThermocreamerFoloseste ESE pods si cafea macinataCapacitate rezervor: 0.9 LTavita reziduri detasabila
Ariete Espressor cafea Ariete Retro Red 1388, Putere 900 W, Presiune 15 bari

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Laica Cana filtranta de apa Laica Nature Apple
Hotpoint Ariston Chiuveta Incorporabila Hotpoint Ariston SC100W2S(X)HA
Zass Sandwich maker Zass ZSM01, 750W (Alb)
Braun Mixer vertical Braun MQ 100 450W Alb
Crockpot Slowcooker Crockpot CSC011X
Philips Storcator de fructe si legume HR1896/70, 200 W, Negru
Philips Gratar electric Philips HD4467/90, 2000W, negru
Taurus Sandwich maker Taurus F.C. Barcelona, 750W
Studio Casa Fierbator Studio Casa KET 1797B Aquaria