ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Bucatarie

Ariete Espressor cafea Ariete Retro Red 1388, Putere 900 W, Presiune 15 bari


Modelul Retro este modelul cu cel mai nou design dar cu cele mai chick si&nbsp<br />retro caracteristici: padelele frontale cu led , cadranul pentru temperatura, indicatorul de putere al aburului si dispozitivul de cappuccino fac din acest produs un succes garantat. Modelul este usor de folosit si curatat gratie suprafetelor rotunjite si a accesoriilor facile: rezervorului de apa cu nivel transparent, infuzorului si a tavitei pentru reziduri detasabila. Produsul foloseste atat cafea macinata cat si ESE pods:Putere: 900WattPompa: 15 barBoiler aluminiuMaxi Cappuccino deviceThermocreamerFoloseste ESE pods si cafea macinataCapacitate rezervor: 0.9 LTavita reziduri detasabila
Ariete Espressor cafea Ariete Retro Red 1388, Putere 900 W, Presiune 15 bari

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Rohnson Espressor cafea Rohnson R 967, Putere 850 W, Presiune 15 bari, Capacitate rezervor 1.8 L, Fi...
Alveus Chiuveta Incorporabila Alveus Cubo 70 A91 Carbon
Alveus Chiuveta Incorporabila Alveus Niagara 40 Bej
Bosch Rasnita de cafea Bosch MKM6003
Philips Masina de tocat carne Philips HR270920 1600W 1.7kg-min Alb-Gri
Zass Sandwich maker Zass ZSM01, 750W (Alb)
Philips Storcator de fructe Philips HR183242
Tefal Sandwich Maker TEFAL SM159131, 700W (Argintiu)
Magimix Prajitor de paine Magimix Toaster Vision, 1450W (Rosu)