ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Articole pentru gravide

Tonus Elast Sutien postnatal alaptare – Marina alb 85C


Sutienul postnatal alaptare Marina este destinat femeilor in perioada de alaptare la san a sugarului, pentru profilaxia mastitei si micsorarea stazei laptelui in sani. Purtarea sutienelor medicale elastice este recomandata si dupa perioadele de sarcina si alaptare, datorita proprietatilor specifice de sustinere si modelare delicata ce asigura un confort deosebit.Modelul Marina este un sutien cu o croiala simpla si discreta, fara dantela. Cupele se pot desface cu o singura mana pentru a usura alaptarea. Sutienul se inchide la spate cu ajutorul carligelor tip „mos si baba“.Purtarea sutienelor medicale elastice este recomandata si dupa perioada de sarcina datorita proprietatilor specifice de sustinere si modelare.Materialele certificate folosite la confectionarea produselor, cupele din bumbac antialergic, croiala speciala cu efect de sustinere se incadreaza atat in cerintele de calitate si confort, cat si in recomandarile medicale pentru perioadele de sarcina si lauzie.Particularitati constructive importante:prinderea pe trei randuri, situata in spate, permite o reglare usoara a circumferintei sutienului;sistem de desfacere a cupelor, cu o singura mana, comod si usor de folosit;cusaturile plate, utilizate in croiala cupelor, ofera un comfort deosebit;lipsa insertiilor metalice elimina orice presiune suplimentara asupra sanului;banda suplimentara de la baza sustine sanul, nelasand-ul sa cada peste marginea sutienului si sa blocheze canalele lactofore.Compozitie: 90% bumbac, 10% poliamida.
Tonus Elast Sutien postnatal alaptare – Marina alb 85C

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Tonus Elast Centura elastica sustinere gravide - Gerda alb 1-XS
Tonus Elast Dres cu chilot pentru gravide grad I de compresie bej 5-XL
BebeDeco Bebedeco - Perna gravide 3 in 1 Uni
Mamo Tato Mamo Tato - Perna 3 in 1 pentru gravide Bird
AmoreBio AmoreBio - Crema organica prenatala pentru elasticitate
Tonus Elast Centura elastica postnatala/postoperatorie Soft bej 2-S
Deseda Deseda - Pernuta multifunctionala Magarusul Istet
Tonus Elast Dres cu chilot pentru gravide grad I de compresie negru 4-L
Basbleu Colant Anabel gravide