ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Saltele

Set Saltea Superortopedica Orion 160×200 plus Husa hipoalergenica


Set saltea lexus Orion plus husa protectie. Saltea 160x200 Ortopedica OrionO saltea clasica pe baza de arcuri de tip bonell si cu intarituri din spuma poliuretanica pe fiecare rand de arcuri cu o inaltime de 21 cm si avand fiecare parte a suprafetelor exterioare dublata cu un strat de pasla si un stat de material matlasat complet. Acesta saltea va ofera un somn odihnitor plus o pozitie corecta a coloanei ce va preveni viitoare probleme.Alege o saltea ortopedica orion si vei avea o saltea de calitate ce va rezista in timp pe care nu va fi nevoie sa o inlocuiesti curand. Nu astepta sa apara problemele de spate ia masuri din timp si ai grija de sanatatea ta. Daca doresti sa ai un somn odihnitor atunci o saltea ortopedica orion este salteaua de care ai nevoie.Caracteristici tehnice saltea 160x200 ortopedica orion :- Arc tip Bonell diametru 86 mm fabricat din sarma otel carbon 2 2 mm cu serpentina de legare 1 4 mm.- Inaltime saltea Orion 21 cm.- La fiecare rind de arcuri sunt montate intarituri de spuma poliuretanica.- Fiecare parte a suprafetelor exterioare este dublata de un strat de pasla si un stat de material matlasat complet.- Spuma poliuretanica densitate mare.- Greutate sustinuta (per utilizator): 100 kg - Garantie saltea ortopedica 160x200: 2 ani Husa saltea hipoalergenica:-lavabila la 95 garde C fara contractii gama HypoallergenicMed;-cu colturile rotunjite;-cu bentita pe margine;-cu elastice la colturi pentru o prindere usoara si sigura de saltea;-matlasate fara ata (ultrasonic) pe toata suprafata.Produs certificat pentru absenta substantelor periculoase conform standardului OEKO-TEX 100.
Set Saltea Superortopedica Orion 160×200 plus Husa hipoalergenica

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Daga Saltea electrica Daga CME - 371
Saltea Pocket Memory Chocolate, 1200 arcuri individuale
Saltea Pat Superortopedica
Saltea super lux ortopedica 80x200 Iris
Saltea Memory Foam 80x200
Saltea 1400x2000
Saltea Superortopedica Lux 80x200
Set Saltea Memory 140x200 Sirius plus Husa hipoalergenica
Set Saltea Sirius Memory cu arcuri 140x200 plus 2 perne microfibra 50x70 plus Husa hipoalergenica