ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Saltele

Saltea ortopedica Lux


Salteaua ortopedica lux este de un nivel superior fata de salteaua ortopedica normala diferenta majora constand in fasia de spuma poliuretanica care este introdusa la fiecare rand de arcuri conferind o rigiditate sporita. Salteaua Ortopedica Lux are straturile superioare dublate doua bucati pisla doua straturi TNT si doua straturi poliuretan. Salteaua Ortopedica Lux are suprafata exterioara complet matlasata doua butone laterale pentru aerisire si manere pentru o manipulare mai usoara.Aceasta saltea ortopedica lux are doua fete una pentru anotimp rece cu o izolatie sporita oferind o mentinere a calduri mai eficienta si una pentru anotimp cald care ofera a circulatie a aerului mai mare conferind o senzatie de racoare. Salteaua Ortopedica Lux este adresata clientilor care au sau vor sa previna problemele coloanei vertebrale. Caracteristici tehnice saltea ortopedica lux-Arc tip Bonell cu diametru 82 mm fabricat din sarma otel carbon 2 2 mm-Rama laterala otel carbon 3 5 mm capsata-Inaltime saltea 23 cm-La fiecare rand de arcuri este montata o fasie de spuma poliuretanica pentru reducerea indicelui de elasticitate-Suprafetele exterioare sunt dublate cu doua straturi de pasla doua straturi de material matlasaj complet-Spuma poliuretanica densitate mare-Suprafata exterioara: stofa Vasco (dublu jarse - poliester) capitonata fata-verso cu vata sintetica 150 g/m2 T.N.T 20 g/m2-Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor.
Saltea ortopedica Lux

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Daga Saltea electrica Daga CIN - 372
Saltea Superortopedica 70x130
Saltea Latex 100x190
Saltea cu arcuri Dafin 90x190
Saltea arcuri Dafin 80x200
Saltea Superortopedica 130x200 Tulip
Saltea cu arcuri 120x200
Saltea 1400x2000
Saltea 160x190 cu arcuri