ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Saltele

Saltea Latex 100×190


Materialul saltelei latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica si anti-alergica.Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante spuma de latex permite o aerisire interna superioara o stabilitate termica crescuta iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului. Aceste caracteristici confera saltelei LATEX proprietati anatomice cu functii ortopedice si performante de confort de nivel inalt. Structura cu miez elastic din latex (cauciuc natural) are si proprietati antialergice si antitranspirante. Aerisirea saltelei se face perimetral pe toata marginea prin intermediul benzii spaceair. Inaltimea saltelei este de 22 cm. Caracteristici tehnice:-strat de Latex de 5 cm;-inaltime 22 cm;-baza din spuma poliuretanica de 28;-banda de aerisire de jur imprejur. Instructiuni folosire saltea Latex:-nu indoiti salteaua-pentru a nu se deforma salteaua trebuie asezata pe o suprafata dura si dreapta;-a se feri de umezeala; Aceasta saltea este acoperita cu o husa din material tip Silvercare crosetata cu fire de argint. Acesta este recunoscut pentru multitudinea de proprietati pe care acesta le detine :- In primul rand argintul este primul antibiotic natural cunoscut;- In al doilea rand acesta atrage ionii incarcati pozitiv catre ionii incarcati negativ reducandu-se astfel nivelul bacteriilor;- Mai mult decat atat stopeaza activitatile microorganismelor previne aparitia mucegaiului si a bacteriior precum si a mirosurilor pe care acestea le pot provoca. Salteaua Silvercare elibereaza corpul de energii negative si permite un somn linistit eliminand stresul acumulat peste zi.Silvercare este totodata si un material antibacterian intrinsec antialergic si antiseptic. In concluzie saltelele Silvercare asigura in acelas timp o odihna perfecta si sanatoasa. Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor.
Saltea Latex 100×190

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Saltea Ortopedica
Saltea fara arcuri
Saltea arcuri Dafin 80x200
Saltea Pocket Spring 140x190
Saltea Superortopedica 100x190 Lux
Saltea 160x190 cu arcuri
Set Saltea Memory 140x200 Sirius plus Husa hipoalergenica
Set Saltea Superortopedica Orion 160x200 plus 2 perne microfibra 50x70 plus Husa hipoalergenica
Saltea Memory foam 180x200 Sirius