ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Saltele

Saltea fara arcuri


Salteaua fara arcuri 120x190 este constituita numai din spuma. Este o saltea de calitate superioara recomandata oricarei persoane care isi doreste confort dar si un suport ortopedic pentru coloana vertebrala. Aceasta saltea reactioneaza direct sub efectul greutatii corporale preia si memoreaza forma corpului dupa utilizare revenind la starea ei initiala. Spuma ce intra in alcatuirea acestei saltele fara arcuri este un material inovator – spuma cu memorie (Memory Foam) un material vasco-elastic din poliuretan cu densitate 50 dezvoltat initial de catre Nasa pentru programele spatiale pentru a proteja corpul astronautilor impotriva fortei gravitationale ce se declanseaza la decolarea navei. Este un material ce asigura o absorbtie a socurilor de 97% si o dispersie uniforma  a punctelor de presiune ceea ce face ca aceasta saltea sa sustina in mod ortopedic intreaga coloana. Flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialului vasco-elastic transforma salteaua intr-una ideala. Stratul de spuma cu memorie are o grosime de 5 cm si sta pe o baza de spuma poliuretanica cu densitatea de 25 salteaua avand o grosime totala de 23 cm. Amprenta corpului este preluata doar de stratul de Memory Foam de la suprafata saltelei stratul de spuma de dedesubt ramanand ferm ceea ce creeaza un echilibru perfect intre confort si sustinere. Salteaua fara arcuri Memory Foam nu exercita nicio presiune asupra corpului sustinand in mod optim zonele de contact si  permitand astfel o relaxare excelenta a musculaturii. In plus acest tip de saltea stimuleaza circulatia sanguina  si limfatica prin eliminarea zonelor de inalta presiune eliminandu-se astfel durerile din zona cervicala si lombara atunci cand exista sau prevenind aparitia acestora. Un lucru foarte important de tinut cont este faptul ca salteaua fara arcuri se foloseste doar pe partea cu memory foam recomandandu-se ca la anumite intervale de timp aceasta sa fie rotita. Schimbandu-si proprietatile in functie de temperatura este o saltea ce poate fi folosita tot timpul anului pe aceeasi parte. Salteaua cu memorie este hipoalergenica ea nu are niciun material organic in constitutia ei si astfel nu permite acarienilor si bacteriilor sa se dezvolte in interiorul ei. Salteaua memory este imbracata in stofa Visco (dublu jarse - poliester) pe partea cu Memory Foam capitonata cu vata sintetica de 400 g/m2 si cu stofa jackard capitonata cu 1 cm de burete pe spate. Banda spaceair nu lipseste din dotarea saltelei. Husa este confectionata dintr-un material special cu aroma de vanilie Fragrance Active ce se pastreaza 6 luni sau pana la prima spalare. Salteaua din spuma cu memorie este o adevarata investitie ea asigurand o odihna excelenta si foarte sanatoasa. Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor.
Saltea fara arcuri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Saltea Superortopedica
Saltea Latex 100x190
Saltele pat superortopedice
Saltea cu arcuri Dafin 90x190
Saltea tip relaxa 125x200 Dafin
Saltea tip realxa 140x190 Dafin
Saltea Clasic Coral 90x200
Set Saltea Memory 160x200 Sirius plus Husa hipoalergenica
Saltea 180x200 ortopedica Solo