ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Saltele

Saltea 180×200 ortopedica Solo


Saltea 180x200 ortopedica Solo are toate calitatile care asigura un somn de calitate. Este o saltea 180x200 cm conceputa pentru cei care apreciaza un spatiu mare de desfasurare chiar si in timpul somnului. Arcurile Bonell din structura saltelei asigura o pozitie confortabila in timpul somnului iar materialele netesute fibrele naturale si textilele de calitate superioara permit o buna aerisire a saltelei. Husa matlasata a saltelei este realizata din materiale trecute prin tratare antiacarieni si antibacterii. Astfel aceasta saltea devine o alegere foarte buna pentru cei predispusi la alergii. Aceasta saltea 180x200 ortopedica cu grosime de 17 cm este realizata din materiale ecologice cu o foarte buna rezistenta in timp. Aceasta saltea garanteaza o pozitie benefica coloanei vertebrale in timpul odihnei. Structura si materiale Saltea 180x200 Ortopedica Solo: - Arcuri Bonell captusite cu burete - Materiale netesute - Fibre naturale - Textil de inalta calitate (antialergic antiacarian) - Grad de duritate - mediu - Inaltime saltea 17 cm - Materiale ecologice- Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor. Garantie Saltea 180x200 Ortopedica Solo: 2 ani
Saltea 180×200 ortopedica Solo

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Saltea Superortopedica 70x130
Saltea Super Ortopedica 80x190
Saltea Memory Foam 120x200
Saltea Memory Foam 130x200
Saltea Pat Superortopedica
Saltele arcuri
Saltea Superortopedica 100x190
Saltea 160x190 cu arcuri
Set Saltea Superortopedica Orion 140x200 plus Husa hipoalergenica