ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Taburet bucatarie lemn


Taburet bucatarie tapitat realizat din lemn de fag tapitat cu piele ecologica si este  finisat cu lac pe baza de apa. Taburet bucatarie tapitat este recomandat in cazul in care nu dispuneti de foarte mult spatiu intrucat ocupa mai putin spatiu decat scaunele obisnuite si pot fi asezate cu usurinta sub masa economisind spatiu din bucatarie.Taburet bucatarie tapitat are un sezut confortabil si ergonomic. Taburetii tapitati sunt destinati pentru bucatarie. Specificatii taburet bucatarie tapitat:-scaun din lemn de fag;-scaun tapitat cu piele ecologica;-finisat cu lac pe baza de apa; Dimensiuni taburet bucatarie tapitat:Inaltime -  47cmLungime sezut - 33 cm Garantie taburet bucatarie: 2 ani
Taburet bucatarie lemn

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Gri Caesar
Masa de bar SB-1 wenge, Ø60xh92 cm
Canapea extensibila Bonus
Scaun de birou ergonomic Q-099 Roz
Scaun birou 8300 Tamara
Scaun birou 9300
Scaune birou copii OFF 328
Scaun gaming OFF 307
Dulapuri 2 usi