ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun vizitator 6150s


Scaun vizitator 6150S este un scaun birou cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birou spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri. Urmareste stilul si forma constructiva a acestui scaun de birou 6100 de aceea la aranjarea birourilor se poate combina foarte bine cu acesta. Scaunul vizitator directorial 6150S are un spatar mediu talpa saniei este din otel si bratele din poliuretan sunt tapitate. Specificatii scaun vizitator directorial 6150s fix:-spatar mediu;-talpa sanie din otel;-brate din poliuteran tapitate;-greutatea maxima sustinuta 100kg Dimensiuni scaun birou 6150s:Adancime sezut - 48 cmInaltime - 101.5 cmInaltime sezut - 43 cmLatime -  65 cm Acest scaun poate sustine o greutate de pana la 100 kg. Garantie: 2 ani
Scaun vizitator 6150s

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Pat tapitat gri Texas
Scaun de birou directorial Q-021 Maro
Scaun de birou directorial Q-044 Crem
Scaun de birou directorial Q-107 Rosu
Noptiera din lemn masiv de fag Tokio natural
Masa plianta Practic
Scaun de bar C-617 gri
Dulap 3 usi cu 2 sertare
Dormitoare Student