ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun pliant tapitat


Acest scaun pliant din lemn de fag are sezutul tapitat cu piele ecologica. Scaunul  se pliaza pentru a nu ocupa spatiu are patru picioare fiind foarte confortabil si sigur neexistand riscul de a aluneca cu el. Acest scaun tapitat este perfect adaptat pentru spatii inguste si poate fi depozitat cu usurinta. Specificatii scaun pliant tapitat:-scaun pliant;-scaun pliabil din lemn de fag;-sezutul scaunul este tapitat cu piele ecologica; Dimensiuni scaune pliante lemn tapitat:Lungime sezut 42 cmLatime Extins: 46cm Pliat: 5 cmInaltime- 80 cm Acest scaun poate sustine o greutate de pana la 100 kg  Garantie: 2 ani Aceste scaune pliante lemn sunt disponibile in finisaje de cires fag si wenge.
Scaun pliant tapitat

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Neptune Red 3 Locuri
Pat etajat din lemn masiv Yoyo
Scaun din plastic si lemn Enzo Albastru
Sezlong din metal Sun
Dulap din lemn masiv de fag Vinci 600 2D wenge
Dulap Blend
Coltar bucatarie Mioara
Scaun de bar C-141 negru
Fotoliu cu masaj MAS 042