ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun directorial OFF 355


Scaun director OFF 355 poate deveni piesa de rezistenta dintr-un birou modern. Acest scaun robust si confortabil este potrivit pentru persoana de conducere din cadrul companiei oferind o buna sustinere atunci cand petreceti foarte multe ore la birou. Baza scaunului de director este realizata din material metalic cromat cu brate din plastic dur ce imita aluminiul si insertii din piele sintetica. Este un scaun rezistent de care va veti bucura foarte mult timp. Pistonul cu gaz asigura reglajul pe inaltime in functie de preferintele utilizatorului sau iar mecanismul cu balans permite reglarea pozitiei pentru a asigura gradul de confort cel mai ridicat pentru activitatea dumneavoastra la birou. Spatarul si sezutul sunt tapitate cu piele sintetica de foarte buna calitate cu rezistenta superioara si intretinere usoara. Este un scaun cu functii care ii vor multumi chiar si pe cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra. Acest scaun director poate sustine o greutate de maxim 100 kg. Dimensiuni scaun director OFF 355: Inaltime sezut: 49-59 cm Inaltime spatar: 103-113 cm Latime sezut (ext): 64 cm Latime sezut (int): 48 cm Inaltime manere: 74-84 cm Adancime sezut (total): 60 cm Adancime sezut (utilizabil): 50 cm Garantie scaun director OFF 355: 2 ani
Scaun directorial OFF 355

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Somiera tapitata
Noptiera tapitata Calgari
Scaun de birou directorial Q-111 Negru
Scaun de bar C-328 negru ( S )
Canapea extensibila Wings
Dulap Blend
Dormitor tineret Niky
Fotoliu de birou din piele OFF 1621
Mobila Dressing Hol 140x200