ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun din plastic transparent Martin Gri ( S )


Stil : Modern. Material : Plastic ABS. Culoare : Gri / Transparent. Scaunul Martin imbina designul clasic cu rezistenta materialelor de ultima generatie, aceasta fiind realizat din polimer ABS transparent foarte rezistent si usor de intretinut. Datorita constructiei din polimer ABS scaunul Martin este recomandat pentru: bucatarii, terase si gradini sau sufragerii nonconformiste. Detalii tehniceRealizat din polimer ABS foarte rezistent si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 38 cm. Adancime: 51 cm. Inaltimea totala: 90 cm. Inaltimea sezutului fata de sol: 49 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun din plastic transparent Martin Gri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Gri Sausolito
Scaun din lemn cu sezut tapitat OP-SC2
Scaun metalic tapitat cappuccino H-090
Masa plianta Util
Set masa MDF si lemn masiv Nolan + 4 scaune
Scaun de bucatarie BUC012
Scaune ergonomice de birou OFF 904
Dormitoare Atena
Dulap 3 usi cu 2 sertare