ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun din plastic si lemn Enzo Orange


Stil : Modern Material : Plastic ABS / Lemn Culoare : Orange / Natur Scaunul Enzo incanta prin desig-ul ultramodern si ofera un confort optim. Constructia inovativa, cu picioare de lemn si corp superior din plastic ABS, foarte rezistent, fac din scaunul Enzo unul ce poate fi folosit oriunde. Scaunul Enzo este recomandat pentru: bucatarii, sufragerii sau terase. Detalii tehnice Sezutul si spatarul sunt construite din plastic ABS foarte rezistent si usor de intetinut. Picioarele sunt realizate din lemn masiv si sunt ranforsate cu elemente metalice. DimensiuniLatime: 46 cm Adancime: 42 cm Inaltimea totala: 83 cm Inaltimea sezutului fata de sol: 43 cm Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun din plastic si lemn Enzo Orange

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-224 Alb
Scaun de birou directorial Q-067 Negru
Scaun din metal Loft 2
Pat din lemn masiv de fag Kirke white
Noptiera din lemn masiv de fag Tokio natural
Dormitor Tineret 1400
Scaune de birou ergonomice OFF 801
Dulap Dressing
Dulap 1 usa cu 2 sertare