ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun din metal Loft 2


Stil : Modern Material : Otel perforat Culoare : Gri Realizat din otel inoxidabil, cu un design modern, acest scaun este rezistent la intemperii si poate fi alegerea perfecta pentru balcoane, terase sau localuri. Recomandat pentru: localuri, terase sau balcoane. DimensiuniLatime: 35 cm Adancime: 36 cm Inaltimea totala: 85 cm Inaltimea sezutului fata de sol: 44 cmn Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun din metal inoxidabil Loft 2

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Pat etajat din lemn masiv Bilbo
Masa din lemn Nolan, L120xl80xh73 cm
Pat copii Kuba Blue
Scaun din metal Loft 1
Masa bucatarie
Scaun directorial OFF 901 - Vertebro
Dulap Dressing
Dulap cu 2 usi glisante
Scaun de birou OFF 322