ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun din metal Loft 2


Stil : Modern Material : Otel perforat Culoare : Gri Realizat din otel inoxidabil, cu un design modern, acest scaun este rezistent la intemperii si poate fi alegerea perfecta pentru balcoane, terase sau localuri. Recomandat pentru: localuri, terase sau balcoane. DimensiuniLatime: 35 cm Adancime: 36 cm Inaltimea totala: 85 cm Inaltimea sezutului fata de sol: 44 cmn Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun din metal inoxidabil Loft 2

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Delya
Somiera metalica Rabatabila
Pat tapitat Afrodita
Noptiera Iris Relax Led
Dulap din lemn masiv de fag Vinci 600 2D wenge
Masa de toaleta din lemn masiv de fag Vinci wenge
Masa minibar mobila BAR-6, Ø49xh64 cm
Fotoliu cu functie de masaj MAS 052
Scaun de birou OFF 322