ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou Q-128 crem


Material : Metal / Piele ecologica.Culoare : Crem.Scaunul Q-128 incanta prin design-ul ultramodern si ofera un confort optim. Constructia inovativa, cu cadru metalic foarte rezistent, fac din scaunul Q-128 un scaun de birou cu personalitate. Sezutul este tapitat cu piele ecologica, scaunul avand o inaltime reglabila cu piston pe gaz. nDetalii tehniceInaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Role cu cauciuc pentru protectia pardoselii.nDimensiuniLatime: 60 cm.Adancime: 41 cm.Inaltimea totala reglabila: 75 - 88 cm.Inaltimea reglabila a sezutului fata de sol: 42 - 55 cm.Termen de livrare2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou Q-128 crem

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: ,


Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Neptune 3 Locuri
Pat tapitat gri Texas
Masa din lemn Nolan, L120xl80xh73 cm
Scaun de birou Q-140 albastru
Noptiera Rasta alba din lemn masiv de fag
Masa minibar mobila BAR-7, L42xl69xh74 cm
Scaune directoriale 1800 MAX
Coltar bucatarie Cleo 2
Set masa cafea 6 taburete