ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou pentru copii Riki


Material : Metal / Piele Ecologica. Culoare : Roz. Scaun de birou pentru copii realizat pe cadru metalic tapitat cu piele ecologica, rezistent si usor de intretinut. Cadrul metalic asigura stabilitate si rezistenta in timp, iar spatarul tapitat ofera o pozitie corecta a spatelui. Detalii tehniceCadru metalic rezistent si durabil.Inaltime reglabila,cu piston pe gaz, pentru o pozitie confortabila.Cotiere tapitate, pentru un plus de confot.Tapitat cu spuma moale si piele ecologica, rezistenta si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 55 cm. Adancime: 37 cm. Inaltime totala reglabila: 77 - 87 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 43 - 53 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou pentru copii Riki

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea extensibila 3 locuri Luore Green
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-133 Alb
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-104 Gri
Dulap Blend
Masa bucatarie Cleo 2
Coltar bucatarie Cleo 2
Coltar bucatarie Cleo 2 eco
Scaune ergonomice OFF 356
Scaune cu functie masaj MAS 035