ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou pentru copii Joy 3


Material : Metal / MDF / Piele Ecologica. Culoare : Multicolor. Scaun de birou pentru copii, tapitat cu piele ecologica imprimata cu modele vesele si colorate. Cadrul din otel cromat asigura stabilitate si rezistenta in timp, iar spatarul din MDF tapitat ofera o pozitie corecta a spatelui. Detalii tehnice Cadru de otel, reglabil pe inaltime cu piston pe gaz.Inaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Role de cauciuc pentru protectia pardoselii. Tapitat cu spuma moale si piele ecologica, rezistenta si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 35 cm. Adancime: 42 cm. Inaltime totala reglabila: 83 - 93 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 41 - 51 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou pentru copii Joy 3

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea Fixa Lola 3 Locuri
Pat Tapitat Diamond
Scaun de birou Q-037 Roz
Scaun de birou pentru copii Joy 2
Scaun de birou pentru copii Q-048 albastru
Set dormitor Ravenna
Masa minibar mobila B-145, Ø45xh76 cm
Scaune asteptare SH61
Dulap cu 2 usi glisante