ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou pentru copii Joy 3


Material : Metal / MDF / Piele Ecologica. Culoare : Multicolor. Scaun de birou pentru copii, tapitat cu piele ecologica imprimata cu modele vesele si colorate. Cadrul din otel cromat asigura stabilitate si rezistenta in timp, iar spatarul din MDF tapitat ofera o pozitie corecta a spatelui. Detalii tehnice Cadru de otel, reglabil pe inaltime cu piston pe gaz.Inaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Role de cauciuc pentru protectia pardoselii. Tapitat cu spuma moale si piele ecologica, rezistenta si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 35 cm. Adancime: 42 cm. Inaltime totala reglabila: 83 - 93 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 41 - 51 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou pentru copii Joy 3

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea Fixa Lola Griotte 3 Locuri
Pat suspendat cu birou din lemn masiv Fred
Pat etajat din lemn masiv David
Scaun de birou pentru copii Joy 2
Dulap din lemn masiv de stejar Seti 650 3D
Scaun de bucatarie BUC012
Birou PC fix
Scaun directorial ergonomic ER11
Scaun de birou OFF 322