ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou ergonomic Q-121 Negru


Material : Stofa. Culoare : Negru. Scaun de birou ergonomic tapitat cu stofa rezistenta, usor de intretinut si curatat. Spatarul este prevazut cu suport lombar pentru o pozitie corecta si confortabila a spatelui. Este realizat din mesh perforat ce permite o foarte buna aerisire a spatelui. Detalii tehniceInaltime reglabila, cu piston pe gaz, pentru o pozitie confortabila.Suport lombar pentru o pozitie corecta a spatelui.Tapitat cu stofa perforata pentru o aerisire optima.n DimensiuniLatime: 41 cm. Adancime: 41 cm. Inaltime totala reglabila: 74 - 86 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 43 - 53 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou ergonomic Q-121 Negru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Neptune 3 Locuri
Pat Tapitat Cube
Pat tapitat alb Kalipso
Pat din lemn masiv Amigo
Scaun de birou directorial Q-021 Maro
Noptiera Rasta alba din lemn masiv de fag
Dulap din lemn masiv de fag Vinci 600 3D wenge
Fotoliu cu masaj MAS 038
Dormitor Pamela