ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou ergonomic Q-099 Albastru


Material : Metal / Stofa perforata / Piele Ecologica. Culoare : Albastru / Crom. Scaun de birou ergonomic, rotativ, cu cadru metalic pe role si cu inaltimea reglabila, ideal pentru camerele de tineret.Sezutul si spatarul sunt realizate din spuma moale tapitata cu stofa perforata pentru o buna aerisire.Partea din spate a spatarului este tapitat cu piele ecologica. Detalii tehnice Cadru de otel reglabil cu piston pe gaz.Inaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Role de cauciuc pentru protectia pardoselii. Tapitat cu stofa perforata pentru o buna aerisire a sezutului si a spatarului. DimensiuniLatime: 42 cm. Adancime: 40 cm. Inaltime totala reglabila: 82 - 94 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 41 - 53 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou ergonomic Q-099 Albastru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Cube
Pat tapitat alb Kalipso
Pat din lemn masiv Otis
Scaun din plastic si lemn Enzo Orange
Scaun de birou directorial Q-075 Gri
Scaun de bar C-231 maro inchis
Sezlong Djerba
Masa extensibila din lemn masiv si MDF Narvik, L140-180xl90xh75 cm
Set masa cafea 6 taburete