ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou directorial Q-044 Orange


Material : Piele Ecologica. Culoare : Orange. Scaun directorial foarte comod, cu sezut multistrat si spatar generos cu tetiera. Tapitat cu spuma moale de diferite densitati acest scaun asigura un confort sporit indiferent ca lucrezi la birou sau te relaxezi citind o carte. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu realxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar si spatar reglabil va asigura confortul mult dorit chiar si in cele mai lungi zile de lucru la birou. Detalii tehnice Rezistent si durabil. Reglaj TILT ce permite ajustarea unghiului spatarului.Inaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Manere tapitate pentru un plus de confort.Role de plastic pentru protectia pardoselii. Tapitat cu spuma moale si piele ecologica, rezistenta si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 63 cm. Adancime: 53 cm. Inaltime totala reglabila: 111 - 121 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 39 - 49 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou directorial Q-044 Orange

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat etajat din lemn masiv Dante
Pat din lemn masiv Santos
Scaun din plastic si lemn Mondi Negru
Comoda TV din lemn masiv de fag Koli TV 1000 natural
Scaun birou 8300 Tamara
Fotoliu de birou din piele OFF 1621
Scaun de bucatarie BUC 291
Taburet bucatarie cromat
Scaun de birou OFF 322