ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou directorial Q-033 Negru ( S )


Material : Otel / Piele Ecologica. Culoare : Negru. Scaun directorial cu un design deosebit, elegant si foarte confortabil. Cadrul din otel cromat asigura rezistenta in timp si este tapitat cu piele ecologica si stofa mesh perforata ce permite o foarte buna aerisire a sezutului si a spatarului. Constructia ergonomica cu suport lombar si spatar reglabil va asigura confortul mult dorit chiar si in cele mai lungi zile de lucru la birou. Detalii tehnice Cadrul este realizat din otel cromat.Reglaj TILT ce permite ajustarea unghiului spatarului.Inaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Role cu cauciuc pentru protectia pardoselii. Tapitat cu spuma moale si piele ecologica, rezistenta si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 63 cm. Adancime: 50 cm. Inaltime totala reglabila: 116 - 126 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 49 - 59 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou directorial Q-033 Negru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Neptune 3 Locuri
Canapea Extensibila Lola 3 Locuri
Pat etajat din lemn masiv Dante
Scaun de birou pentru copii Joy 3
Dulap din lemn masiv de fag Seti nuc
Set masa lemn masiv Arran + 6 scaune
Scaun de bar A-148 negru
Birou PC Madrid
Bucatarie modulara Bianca