ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de birou directorial Q-032 Negru


Material : Piele Ecologica. Culoare : Negru / Rosu. Cu acest scaun vei lucra mai rapid si mai eficient, spatele tau fiind mereu relaxat, sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar si spatar reglabil va asigura confortul mult dorit chiar si in cele mai lungi zile de lucru la birou. Detalii tehnice Rezistent si durabil. Reglaj TILT ce permite ajustarea unghiului spatarului.Inaltime reglabila pentru o pozitie confortabila.Manere tapitate pentru un plus de confort.Role de cauciuc pentru protectia pardoselii. Tapitat cu spuma moale si piele ecologica, rezistenta si usor de intretinut. DimensiuniLatime: 65 cm. Adancime: 52 cm. Inaltime totala reglabila: 122 - 132 cm. Inaltime reglabila a sezutului fata de sol: 45 - 55 cm. Termen de livrare 2-3 zile lucratoare.
Scaun de birou directorial Q-032 Negru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Miami
Canapea Extensibila Neptune Red 3 Locuri
Canapea Extensibila Neptune 3 Locuri
Pat din lemn culoare cires Boston
Coltar tapitat extensibil Napoli Grigio
Masa extensibila din lemn masiv Arran
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-791 Alb cu Negru
Pat din lemn masiv de fag Natura clear
Mobila hol cu oglinda