ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de bar C-617 gri


Stil : Modern.Material : Metal / Piele ecologica.Culoare : Gri.Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bucatarii.Detalii tehniceCadrul este realizat din metal. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica.nDimensiuniLatime: 42 cm.Adancime: 40 cm.Inaltimea totala reglabila: 99 - 120 cm.Inaltimea reglabila a sezutului fata de sol: 56 - 77 cm.
Scaun de bar C-617 gri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Canapea Fixa Lola Griotte 3 Locuri
Pat tapitat gri Texas
Scaun din lemn cu sezut tapitat OP-SC2
Pat tapitat alb Mito
Scaun metalic tapitat H-134 negru-alb ( S )
Coltar bucatarie Cleo 2
Fotoliu cu masaj MAS 042
Scaune cu functie de masaj MAS 014
Baza stea metalica pentru scaune D700