ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de bar C-617 gri


Stil : Modern.Material : Metal / Piele ecologica.Culoare : Gri.Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bucatarii.Detalii tehniceCadrul este realizat din metal. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica.nDimensiuniLatime: 42 cm.Adancime: 40 cm.Inaltimea totala reglabila: 99 - 120 cm.Inaltimea reglabila a sezutului fata de sol: 56 - 77 cm.
Scaun de bar C-617 gri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Gri Sausolito
Scaun de birou directorial Q-021 Negru
Scaun de birou directorial Q-087 Alb
Scaun din lemn masiv tapitat PR-SC Ecru
Scaun de bar C-141 negru
Scaun de bucatarie BUC012
Masa sticla cafea 934
Scaun vizitator cu masuta rabatabila
Somiera pat 180x200