ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de bar C-231 crem


Stil : Modern.Material : Metal / Piele ecologica.Culoare : Crem.Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bucatarii.Detalii tehniceCadrul este realizat din metal. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica.nDimensiuniLatime: 35 cm.Adancime: 35 cm.Inaltimea totala reglabila: 86 - 106 cm.Inaltimea reglabila a sezutului fata de sol: 62 - 84 cm.nTermen de livrare2-3 zile lucratoare.
Scaun de bar C-231 crem

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Noptiera din lemn si metal alb ET-747 ( S )
Pat de metal alb Siena + Saltea BioFoam Small 16 cm spuma HR
Scaun de birou directorial Q-033 Negru ( S )
Pat din lemn masiv de fag Mola Frame clear
Scaun de birou Q-128 crem
Masa din MDF si lemn Peppita, Ø100xh73 cm
Scaune de birou OFF 713
Dormitor Morena 4 usi
Dormitoare Student