ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun de bar C-231 crem


Stil : Modern.Material : Metal / Piele ecologica.Culoare : Crem.Este folosit la amenajarea cafenelelor, zonelor de asteptare, a barurilor dar si propria locuinta, fiind o atractie decorativa.Recomandat pentru: cafenele, baruri,bucatarii.Detalii tehniceCadrul este realizat din metal. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica.nDimensiuniLatime: 35 cm.Adancime: 35 cm.Inaltimea totala reglabila: 86 - 106 cm.Inaltimea reglabila a sezutului fata de sol: 62 - 84 cm.nTermen de livrare2-3 zile lucratoare.
Scaun de bar C-231 crem

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Set Dormitor Panama
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-791 Alb cu Negru
Canapea extensibila Bonus
Fotoliu Queen A
Scaun bucatarie Nova
Scaun birou Robert
Masa minibar mobila B-410, L75xl52xh74 cm
Masa de birou B-130, L90xl60xh75 cm
Scaun ergonomic de birou OFF 317