ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun bucatarie Nova


Scaun bucatarie NOVA este realizat din lemn de fag masiv tapitat cu stofa. Scaunul de bucatarie este disponibil in finisaje de Stejar si Wenge. Tip scaun bucatarie fix Dimensiuni scaun bucatarie tapitat:Inaltime: 92 cmLatime: 42 cmAdancime: 54 cm Garantie scaun bucatarie: 2 ani
Scaun bucatarie Nova

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Crem Apollo Relax
Pat de metal negru Siena
Scaun din plastic si lemn Mondi Alb
Scaun de birou directorial Q-029
Masa minibar mobila BAR-7, L42xl69xh74 cm
Scaun de birou ergonomic Q-121 Verde
Scaun cromat Nera
Scaune cu functie de masaj MAS 001
Mobila bucatarie mica 120 cm