ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun bucatarie Nova


Scaun bucatarie NOVA este realizat din lemn de fag masiv tapitat cu stofa. Scaunul de bucatarie este disponibil in finisaje de Stejar si Wenge. Tip scaun bucatarie fix Dimensiuni scaun bucatarie tapitat:Inaltime: 92 cmLatime: 42 cmAdancime: 54 cm Garantie scaun bucatarie: 2 ani
Scaun bucatarie Nova

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Crem Apollo Relax
Noptiera din lemn culoare cires Boston
Pat etajat din lemn masiv David
Pat Tapitat Napoleon
Pat din lemn masiv de fag Vento A natural
Suport de haine metalic
Pat copii
Bucatarie moderna 220 cm
Somiera pat 180x200