ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Scaun birou 8300 Tamara


Scaun ergonomic birou 8300 Tamara este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun birou mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul multibloc permite balansarea fotoliului si blocarea lui in 5 poziti diferite dand astfel o nota de confort. Scaunul ergonomic de birou are brate cromate. Specificatii scaun directorial 8300 Tamara:Scaun directorial tapitatSpatar inaltMecanism multiblocBrate cromate tapitateBaza otel cromatRole gumateGreutatea maxima sustinuta 120kg Dimensiuni scaun birou ergonomic:Adancime sezut - 49 cmInaltime totala - 120 - 127 cmInaltime sezut - 44.5 - 51.5 cmLatime totala  - 67 cmLatime sezut - 54.5Diametru baza - 69 cm Scaunul Tamara poate sustine o greutate de pana la 120 kg. Garantie: 2 ani
Scaun birou 8300 Tamara

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Scaun din plastic si lemn Enzo Negru
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-133 Negru ( S )
Scaun din lemn masiv tapitat GX-SC cires
Masa extensibila din lemn masiv Alicante nuc
Pat copii Kuba Red
Dormitor tineret Niky
Masa cafea 975
Dulap cu 2 usi glisante
Scaun directorial ergonomic ER11