ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Pat Tapitat Gri Circle


Patul Circle are o personalitate puternica. Capataiul se remarca prin linii curbe elegante, aceeasi particularitate ce poate fi gasita si la cadrul patului. Acest pat interpreteaza un stil informal pentru un confort perfect. nStructura este realizata din mai multe straturi cu placi aglomerate si poate fi complet demontat. Disponibil cu baza reglabila in inaltime, cu spatiu de depozitare si cu mecanism de ridicare. nPicioare din polipropilena. n Huse complet detasabile.n Se monteaza foarte usor, toate componentele fiind de o calitate exceptionala.
Pat Tapitata Gri Circle

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat etajat din lemn masiv Charlie
Scaun de birou Q-037 Albastru
Masa de cafea Taxi Text, L105xl55xh43 cm
Noptiera Vento A natural din lemn masiv de fag
Fotoliu Queen B
Set masa sticla Rosario + 6 scaune
Scaun living patrat
Scaun de bar C-141 negru
Dulap 1 usa cu 2 sertare