ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Pat Tapitat Napoleon


Pat tapitat NapoleonnColectia: Clasic.Culoare: Maro.nPatul Napoleon este un pat lucrat manual ce reflecta excelenta in orice detaliu. Atat cadrul cat si capataiul patului sunt capitonate in intregime cu tesatura de o calitate deosebita, ce ofera un aspect unic si care asigura durabilitatea in utilizare.
Pat Tapitat Napoleon

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat suprapus din lemn masiv Tomy
Pat din lemn masiv Neville
Pat tapitat Toronto
Scaun metalic tapitat H-134 negru-alb ( S )
Dulap din lemn masiv de fag Vinci 600 2D wenge
Set masa cafea 6 taburete
Masa de birou B-130, L90xl60xh75 cm
Scaun vizitator cu masuta rabatabila
Bucatarie modulara