ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Pat Tapitat Napoleon


Pat tapitat NapoleonnColectia: Clasic.Culoare: Maro.nPatul Napoleon este un pat lucrat manual ce reflecta excelenta in orice detaliu. Atat cadrul cat si capataiul patului sunt capitonate in intregime cu tesatura de o calitate deosebita, ce ofera un aspect unic si care asigura durabilitatea in utilizare.
Pat Tapitat Napoleon

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Sky
Masa din MDF Fabiola gri
Scaun de birou Q-128 crem
Comoda TV din lemn masiv de fag Koli TV 1000 natural
Scaun de birou directorial Q-024 Negru
Masa bucatarie
Masa sticla
Scaun tapitat K166 stejar
Mobila Dresing 220x200