ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Pat tapitat gri Texas


Pat tapitat gri Texas Colectia: Modern.Culoare:Gri.n Pat Texas Detalii tehnicePatul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu stofa rezistenta in timp, foarte usor decuratat si intretinut.Patul contine suport de tip lamelar pentru saltea. Montaj rapid si usor. Montajul se realizeaza in 15 minute pe baza schitei de montaj inclusa in colet. Dimensiuni patPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 220 cm, latime: 179 cm, inaltime capatai: 103 cm. Termen de livrareDatorita procedeului complex de realizare acest pat se livreaza in termen de pana la 3 saptamani. Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.
Pat tapitat gri Texas

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Delya
Scaun de birou pentru copii Joy 1
Scaun de birou directorial Q-111 Negru
Pat din lemn masiv de stejar Bit Frame natural
Scaun birou Ergohuman
Scaun bucatarie Nova
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-791 Stejar cu Negru
Taburet bucatarie cromat
Mobilier bucatarie modular 1.6 m