ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Pat Tapitat Cube


Pat tapitat Cuben Detalii tehniceConstruit pe cadru de lemn stratificat. Tapitat cu piele PU, ecologica, cu textura consistenta, rezistenta in timp, foarte usor de intretinut si curatat. Dimensiuni pat:Saltea 200 x 140 cm : lungime 265 cm, latime 202 cm, inaltime capatai 68 cm.Saltea 200 x 160 cm : lungime 265 cm, latime 222 cm, inaltime capatai 68 cm.Saltea 200 x 180 cm : lungime 265 cm, latime 242 cm, inaltime capatai 68 cm. Adancimea saltelei in pat : 12 sau 16 cm. ( cat intra salteaua in pat ) Inaltimea cadrului cu picioare : 30 cm. Inaltimea picioarelor : 7 cm. Termen de livrareDatorita procedeului complex de realizare acest pat se livreaza in termen de pana la 4 saptamani. Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.
Pat Tapitat Cube

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Canapea Extensibila Lola Antracit 3 Locuri
Set Dormitor Panama
Scaun de birou Q-G2 Albastru
Masa minibar mobila B-408, L67xl38xh90 cm
Dulap din lemn masiv de fag Vinci 600 3D nuc
Sezlong Djerba
Masa de cafea Miranda A
Pat dormitor tineret
Scaune ergonomice de birou OFF 904