ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Pat tapitat alb Mito


Pat tapitat alb Mito Colectia: Modern Culoare: AlbnPatul tapitat Mito este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin capataiul capitonat si usor ondulat. Capataiul inalt tapitat va ofera spirijinul si confortul ideal atunci cand va relaxati, cititi sau priviti la televizor. Cadrul patului este tapitat in intregime cu piele ecologica PU. Detalii tehnice Patul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu piele ecologica PU, rezistenta in timp si foarte usor de intretinut. Patul contine suport de tip lamelar pentru saltea. Montaj rapid si usor. Montajul se realizeaza in 15 minute pe baza schitei de montaj inclusa in colet. Dimensiuni pat Pentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 224 cm, latime: 168 cm, inaltime capatai: 95 cm. Termen de livrare Se livreaza in termen de 2-3 zile. Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.n
Pat tapitat alb Mito

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Pat din metal negru si lemn alb Berlin
Pat etajat din lemn masiv Yoyo
Pat din lemn masiv Santos
Scaun de birou directorial Q-029
Scaune vizitator Taurus TN
Masa de cafea Taxi New York, L105xl55xh35 cm
Scaune cu functie de masaj MAS 014
Dormitoare Atena
Pat 140x200