ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Noptiera Rasta alba din lemn masiv de fag


Noptiera din lemn masiv de fag Rasta Colectia: Clasic. Culoare lemn: Alb.nNoptiera realizata din lemn masiv de fag in stil clasic.nDetalii tehnicenLemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent si durabil in timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa, cu textura curata, fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integreaza cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.nGrosimea lemnului folosit la cadrul patului este de 20, 25 MM.nMontaj rapid si usor.nDimensiuniLatime: 50 cm, adancime: 35 cm, inaltime: 20 cmnTermen de livrarenSe livreaza in termen de 5-7 saptamani.nPretul afisat nu include montajul.
Noptiera Rasta alba din lemn masiv de fag

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Gri Circle
Pat Tapitat Sunset
Pat etajat din lemn masiv alb Dominic
Scaun de birou directorial Q-065 Maro
Decorino Mocheta Unidesign Poliamida Koty Design Colectia Premium Mc-14-881
Scaun de bar A-042 negru
Scaun pliant tapitat
Scaun bucatarie Nova
Scaune de birou ergonomice OFF 801