ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Fotoliu Queen A


Stil : Modern. Material : Stofa / Lemn. Culoare : Multicolor.nFotoliul Queen are un design foarte modern, este confortabil si va oferi caminului dumneavoastra un aer aparte. Daca doriti amenajarea casei dumneavoastra intr-un stil futurist si cu o cromatica unica, acest fotoliu cu siguranta va oferi acea nota de autenticitate de care aveti nevoie. Detalii tehnice Tapitat cu stofa rezistenta si usor de intretinut. Dimensiuni Latime: 73 cm. Adancime: 60 cm. Inaltimea totala: 107 cm. Inaltimea sezutului fata de sol: 47 cm. Termen de livrare Se livreaza in termen de 2-3 zile.
Fotoliu Queen A

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Canapea Fixa Lola 3 Locuri
Canapea Extensibila CHARLOTTE Fusain
Scaun de birou pentru copii Joy 3
Scaun de bar C-302 rosu
Masa minibar mobila BAR-7, L42xl69xh74 cm
Scaun metalic tapitat H-134 negru-alb ( S )
Dulap din lemn masiv de fag Vinci 600 2D wenge
Scaune de relaxare REL 221
Scaune ergonomice de birou OFF 904