ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Dormitor tineret Niky


Un dormitor modern ideal pentru camera de tineret cu un contrast wenge cu crem se poate incadra perfect indiferent de culoarea camerei.Dormitor pentru tineret compus din dulap cu patru usi spatios comoda cu patru sertare noptiera cu un sertar si pat cu un serta Setul de dormitor contine: Dulap cu 4 usi: 200x200x50 cm Comoda cu 4 sertare:  90x80x50 cm Noptiere cu sertar:  45x45x40 cm Pat cu sertar: 160x200x100 cm Dimensiunile sertar pat sunt: 100x100x20 cm Componentele din setul dormitorului se pot comercializa si separat. Mobilierul se livreaza colet ambalat in cutii carton. Montajul nu este asigurat. Salteaua nu este inclusa in pret! Garantie dormitor modern: 2 ani
Dormitor tineret Niky

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Pat tapitat Afrodita
Scaun de birou directorial Q-065 Maro
Set masa lemn masiv Arran + 6 scaune
Masa extensibila din lemn masiv si MDF Narvik, L140-180xl90xh75 cm
Masa de toaleta din lemn masiv de fag Vinci wenge
Scaun de relaxare REL400
Scaun conferinta OFF 8116
Scaune vizitator HRC 600
Pat dormitor