ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Dormitor Pamela


Dormitor Pamela elegant si modern realizat pentru a infrumuseta dormitorul in care va fi amplasat. Acest dormitor complet este fabricat din materiale rezistente care nu isi pierd calitatile de-a lungul timpului. Dormitorul este realizat din Pal melaminat de 18 mm grosime cant ABS de 0.4 mm. Dulapul dispune de un sistem de culisare SKM 80 si astfel acesta poate fi amplasat in imediata apropiere a patului fara sa aibe nevoie de spatiu pentru deschiderea usilor. Este un dormitor elegant ideal pentru cei mai pretentiosi iar dulapul spatios permite o aranjare usoara si rapida a pieselor de imbracaminte. Set mobilier alcatuit din: 1. Dulap cu usi culisante 2. Pat de mijloc pentru saltea de 160 cm 3. Comoda cu 3 sertare 4. Doua noptiere cu sertar Dimensiuni: Pat Lungime: 200 cm Latime: 160 cm Inaltime: 35/80 cm Dressing Lungime: 160 cm Adancime: 60 cm Inaltime: 200 cm Comoda Lungime: 80 cm Adancime: 42.5 cm Inaltime: 80 cm Noptiera Lungime: 45 cm Adancime: 40 cm Inaltime: 45 cm Materiale: - pal melaminat de 18 mm grosime - sistem de culisare SKM 80 - cant ABS Culori disponibile: - wenge + crem - nuc + crem Termen de livrare 3-7 zile Garantie Dormitor Pamela: 2 ani
Dormitor Pamela

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Diamond
Scaun din lemn Milan Stejar - Alb
Scaun din plastic transparent Martin Gri ( S )
Masa extensibila din lemn masiv Arran
Scaun de bar C-302 rosu
Taburet bucatarie lemn
Taburet Bucatarie
Fotoliu Dixon A
Scaun de bucatarie BUC 291