ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Coltar bucatarie Mioara


Acest coltar bucatarie Mioara este realizat din Pal Melaminat tapitat cu piele ecologica. Banchetele coltarului se pot aranja in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Spatii de depozitare suplimentare se gasesc sub sezuturile banchetelor. Culori disponibile coltar bucatarie: stejar si wenge. Coltarul Mioara se livreaza la colet. Masa si taburetii nu sunt inclusi in pret. Dimensiuni coltar bucatarie:Lungime - 145 cmLatime -  105 cmInaltime - 82 cm Garantie: 2 ani
Coltar bucatarie Mioara

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Sky
Pat din lemn cu sertare culoare cires Verso
Pat Tapitat Alb Napoleon Relax
Decorino Mocheta Unidesign Poliamida Koty Design Colectia Premium Mc-14-989
Masa de birou B-140, L120xl48xh76 cm
Masa bucatarie Cleo
Fotoliu Deco Blue
Scaun din metal tapitat cu piele ecologica H-791 Stejar cu Negru
Scaune ergonomice de birou OFF 904