ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Canapea Extensibila Neptune 3 Locuri


Canapea Extensibila 3 locurinGama NEPTUNE de canapele cu tesaturi detasabile este pentru 3 locuri Rama de lemn masiv, MDF si PAL, cu suport sezut din benzi elastice Sezut in spuma poliester cu o densitate de 30 kg/m3, cu capac de rezistenta mare 23kg/m3 si 17 kg/m3 pentru a se potrivi cu profilul dvs. Pernite umplute cu fulgi de spuma, calibrate pentru un confort mai mareCanapeaua Extensibila NEPTUNE are urmatoarele dimensiuni dimensiuni: In 3 locuri, cu o latime de 193cm (151cm sezut), adancimea de 102 cm (sezut60 cm), inaltimea de 84cm (43cm la spatar)Acest produs se livreaza in maxim 4 saptamani de la confirmarea comenzii.
Canapea Extensibila Neptune 3 Locuri

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Square
Pat etajat din lemn masiv alb Dominic
Scaun de birou pentru copii Basket
Scaun de birou ergonomic Q-121 Verde
Scaun directorial ergonomic OFF 223
Masa de birou B-130, L90xl60xh75 cm
Fotoliu de birou din piele OFF 1621
Set masa plianta de 10 persoane
Comoda 4 sertare